Zvanza´s mobila djursalong är en ombyggd buss som är inredd som en salong. Här finns allt som behövs för att erbjuda alla möjliga behandling till hund och katt. Bussen är utrustad med höj och sänkbart bord, badkar med eget varmvatten och badsystem, fön, luftkonditionering och så vidare.
Jag kommer regelbundet  till Växjö och Alvesta där jag finns stationerad på fasta platser så att ni lätt kan hitta till salongen. Salongen är även ambulerande vilket innebär att jag kan göra hembesök om så önskas.
Konceptet kommer från staterna där det är väldigt populärt med mobila salonger, i Sverige är det inte lika utbrett ännu och jag är först om att ha en mobil djursalong i en buss.

Jag jobbar lugnt och metodiskt med ett djur i taget. Målet är att varje djur ska trivas  med behandlingen. Genom att jag har samma rutiner vid varje besök så får djuret en trygghet med att den vet vad som ska ske och där med en dämpad stress. Jag tillämpar positiva metoder och låter djuren styra processen, därför kan det ta olika tid eller att något moment inte kan genomföras då den känner sig obekväm vid det just då.

Behandlingar & priser

Läs mer om vilka priser och behandlingar vi erbjuder

Läs mer

Online bokning

Boka tid dygnet runt direkt via vår hemsida

Boka tid
0