fbpx

Mobil djursalong

Zvanza´s mobila djursalong är en ombyggd buss som är inredd som en djursalong. Här finns allt som behövs för att erbjuda alla möjliga behandling till hund och katt. Bussen är utrustad med höj och sänkbart bord, badkar med eget varmvatten och badsystem, fön, luftkonditionering, ac och så vidare.
Jag finns stationerad på Andvägen 5 i växjö för er som vill besöka salongen. Salongen är även ambulerande vilket innebär att jag kan göra hembesök om så önskas, i växjö, alvesta, ingelstad.
Konceptet kommer från staterna där det är väldigt populärt med mobila salonger, i Sverige är det inte lika utbrett ännu och jag är först om att ha en mobil djursalong i en buss.

Jag jobbar lugnt och metodiskt med ett djur i taget. Målet är att varje djur ska trivas  under besöket. Genom att jag har samma rutiner vid varje besök så får djuret en trygghet med att den vet vad som ska ske och där med en dämpad stress. Jag tillämpar positiva metoder och låter djuren styra processen, därför kan det ta olika tid eller att något moment inte kan genomföras då den känner sig obekväm vid det just då

Hund och katt frisör i växjö och alvesta
0

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Zvanza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.