Zvanza´s mobila djursalong är en ombyggd buss som är inredd som en salong. Här finns allt som behövs för att erbjuda alla möjliga behandling till hund och katt. Bussen är utrustad med höj och sänkbart bord, badkar med eget varmvatten och badsystem, fön, luftkonditionering och så vidare.
Jag finns stationerad på Andvägen 5 i växjö för er som vill besöka salongen. Salongen är även ambulerande vilket innebär att jag kan göra hembesök om så önskas, i växjö, alvesta, ingelstad.
Konceptet kommer från staterna där det är väldigt populärt med mobila salonger, i Sverige är det inte lika utbrett ännu och jag är först om att ha en mobil djursalong i en buss.

Jag jobbar lugnt och metodiskt med ett djur i taget. Målet är att varje djur ska trivas  med behandlingen. Genom att jag har samma rutiner vid varje besök så får djuret en trygghet med att den vet vad som ska ske och där med en dämpad stress. Jag tillämpar positiva metoder och låter djuren styra processen, därför kan det ta olika tid eller att något moment inte kan genomföras då den känner sig obekväm vid det just då.

Behandlingar & priser

Läs mer om vilka priser och behandlingar vi erbjuder

Läs mer

Online bokning

Boka tid dygnet runt direkt via vår hemsida

Boka tid
0

Då jag framöver kommer att jobba med Zvanza som deltids jobb vid sidan av annat jobb så har jag börjat fakturera via Cansolo AB. Det innebär att jag slutar med kort och swish betalningar på plats. Ni kommer istället att få en faktura via mail från Cansolo AB.
Därför kommer jag att begära få ert personnr som behövs för fakturering.
Fullständiga villkor hittar ni här https://cansolo.se/wp-content/uploads/2020/05/Kundvillkor-Cansolo-2019.pdf