Hundkurser i växjö & alvesta

Vi erbjuder ett brett utbud av lärorika och roliga hundkurser och föreläsningar. Här kan du gå kurser i Växjö och Alvesta samt nätbaserade onlinekurser. Vi jobbar med positiv förstärkning vilket innebär att vi jobbar med lek och belöning för att skapa ett livslångt lärande. Att gå kur hos oss ger möjlighet till att få ny inspiration, individuell hjälp och framför allt skapa en god relation mellan hund och ägare.

Vi håller våra kurser utomhus. Vi strävar efter att varje kursdeltagare ska få så mycket hjälp som möjligt därför har vi små grupper med max 6 hundar per grupp.

Vi ser att man använder sele på sin hund vid deltagande på våra kurser, det för att undvika skador som kan uppkomma vid fel användande av halsband.

Lek är en viktig del för att skapa en god relation och regler när man tränar hund. Genom leken kan vi få hunden att bete sig önskvärt på ett vinst vinnande sätt.

Lek är en viktig del för att skapa en god relation och regler när man tränar hund. Genom leken kan vi få hunden att bete sig önskvärt på ett vinst vinnande sätt.

Onlinekurser

Hundkurser på distans för dig som inte kan eller har möjlighet att gå en kurs på plats. Det enda du behöver för att gå gå våra onlinekurser är en dator eller annan surfenhet med internet uppkoppling. Du kan gå kursen var du vill och när du vill. Ta med träningen ut eller när du reser iväg. Du bestämmer själv!

Enkla steg för steg beskrivningar i skrift och med bilder eller videos. Nya lektioner släpps i ditt klassrum varje vecka och ni tränar i eran takt. Kurserna är utan coaching men vill du ha feedback på er träning så går det att köpa till online coaching!

0