fbpx

Kurser i Växjö och Alvesta

Vi erbjuder ett brett utbud av lärorika och roliga hundkurser och föreläsningar. Här kan du gå kurser i Växjö och Alvesta samt nätbaserade onlinekurser. Vi jobbar med koncept träning vilket genom  att vi jobbar med lek och belöning för att skapa ett livslångt lärande. Att gå kur hos oss ger möjlighet till att få ny inspiration, individuell hjälp och framför allt skapa en god relation mellan hund och ägare.

Vi håller våra kurser utomhus. Vi strävar efter att varje kursdeltagare ska få så mycket hjälp som möjligt därför har vi små grupper med max 6 hundar per grupp.

Vi ser att man använder sele på sin hund vid deltagande på våra kurser, det för att undvika skador som kan uppkomma vid fel användande av halsband.

Onlinekurser

För dig som inte har möjlighet att närvara på våra kurser eller vill ha lite mer flexibilitet så är online kurser en möjlighet för er. Du kan då på distans gå den kurs du vill när du vill och var du vill.
Det enda du behöver för att gå på våra onlinekurser är en dator eller annan surfenhet med internet uppkoppling. Ta med träningen ut eller när du reser iväg. Du bestämmer själv!

Kurserna är uppbyggda med enkla steg för steg beskrivningar i skrift och med bilder eller videos. Nya lektioner släpps i ditt klassrum efter den kursplanering som anges för varje kurs. Tränar i eran takt och se lektionerna om och om igen.

Recensioner

Roligt och spontant, inte en kurs som dom andra. Bra tänkvärda saker och enkla instrunktioner
Stella & Katarina
Tydliga förklaringar på hur man lär in de olika beteenderna. Bra teori
Joséphin
Vi har inte varit så många och på så sätt fått mycket tips och tid. Diesel har lärt sig mycket!
Diesel & Mia, Therese
Bra förklaringar, Bra info och tips både om hundar och om träning
Jonna & David
Jag tycker att kursen varit jättebra. Gillar att du utgår från det positiva, både att belöna och att du lyfter fram det som är bra även om det inte går som man tänkt sig
Kitty & Sofia
Du lär ut på ett positvt sätt, är glad varje gång och ser det goda i varje hund. Tezz och jag har lärt oss mycket!
Tezz & Maria
Kunnat ställa många frågor pga få deltagare. Bra träning och informativt
Zorro & Åsa, Lina

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Zvanza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.