Kurser i Växjö och Alvesta

Vi erbjuder ett brett utbud av lärorika och roliga hundkurser och föreläsningar. Här kan du gå kurser i Växjö och Alvesta samt nätbaserade onlinekurser. Vi jobbar med positiv förstärkning vilket innebär att vi jobbar med lek och belöning för att skapa ett livslångt lärande. Att gå kur hos oss ger möjlighet till att få ny inspiration, individuell hjälp och framför allt skapa en god relation mellan hund och ägare.

Vi håller våra kurser utomhus. Vi strävar efter att varje kursdeltagare ska få så mycket hjälp som möjligt därför har vi små grupper med max 6 hundar per grupp.

Vi ser att man använder sele på sin hund vid deltagande på våra kurser, det för att undvika skador som kan uppkomma vid fel användande av halsband.

Onlinekurser

För dig som inte har möjlighet att närvara på våra kurser eller vill ha lite mer flexibilitet så är online kurser en möjlighet för er. Du kan då på distans gå den kurs du vill när du vill och var du vill.
Det enda du behöver för att gå på våra onlinekurser är en dator eller annan surfenhet med internet uppkoppling. Ta med träningen ut eller när du reser iväg. Du bestämmer själv!

Kurserna är uppbygda med enkla steg för steg beskrivningar i skrift och med bilder eller videos. Nya lektioner släpps i ditt klassrum efter den kursplanering som anges för varje kurs. Tränar i eran takt och se lektionerna om och om igen.

0