fbpx

Hundfrisör & Kattfrisör

När ditt djur är hos mig så vet du att din älskade fyrbenta vän får bästa möjliga omsorg av en erfaren, utbildade och passionerad Djurhälsokonsult. Jag är nämligen så mycket mer än en vanlig hundfrisör och kattfrisör. Jag går alltid igenom hela ditt djur från nos till svans via tassarna och du får med dig professionella råd hem vid behov. Utöver helhetskonceptet så erbjuder jag den unika mobila salongen.

Vi erbjuder

 • Klippning med maskin och sax
 • Trimning
 • Bad och föning
 • Underullsbehandling/Fällreducering
 • Kloklippning/Kloslipning
 • Öronrengöring
 • Detaljklippning
 • Tandrengöring med ultraljud

 

Unikt koncept – Mobil djursalong

OBS! För närvande kan vi inte göra hembesök utan finns stationerade på Andvägen 5 i växjö.

Zvanza erbjuder en mobil service vilket innebär att vi kan ta oss till våra kunder oavsett vart du befinner dig i Växjö. Även om vissa fördelar som bekvämlighet är uppenbara, finns det andra fördelar att överväga.

Här är fyra anledningar till att du bör ge mobil djursalong ett försök:

 1. Stressfri miljö

  Vårdprocessen kan vara stressande för alla djur, oavsett om de är unga, gamla eller bara lite oroliga. Att resa till salongen, vänta i en bur eller vara omgiven av höga ljud och obekanta människor – allt detta kan framkalla rädsla och leda till en obehaglig upplevelse för ditt djur. När du väljer en mobil salong vårdas ditt djur bara några steg från tryggheten av sitt hem i en lugn miljö. 

 2. Särskild uppmärksamhet 

  Vissa djur behöver extra omsorg, träning eller förståelse under behandlingen.  Oavsett vad deras unika behov kan vara så möjliggör vi en högre nivå av individuell uppmärksamhet. 

 3. Inga andra djur – eller människor

  Vi är ett säkert alternativ för dig och ditt djur. Här behandlas endast era djur eftersom inga andra utomstånde besökande djur kommer in.

 4. Tidsbesparingar

  Mobil djursalong kräver inget tidsförpliktelse från din sida.  När salongen är på din uppfart hämtas ditt djur upp och lämnas tillbaka när den är klar.

När du väl har etablerat en förtroendefull relation med din hundfrisör, kräver de flesta tjänster inte ens att du är där för hämtning och avlämning. Du kan samordna tillgången till ditt hem, så att ditt djur kan trimmas medan du är på jobbet eller springer ärenden och njuter av dagen.

Med vår tjänst vet du att ditt djur kommer att behandlas med omsorg och medkänsla.

Vårt fullt utrustade skåpbil levererar alla bekvämligheter och tjänster av en exklusiv salong direkt till din ytterdörr. Vi parkerar det mobila spabadet framför ditt hus, hämtar ditt djur (eller så går du ut med den till oss) och vi slutför all skötsel precis där på din uppfart.

Hund och katt frisör i växjö och alvesta
0

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Zvanza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.